25
Apr
07

Urgently Required !

*biasanya kalo di koran gini nulisnya : "Andakah yang kami cari ?"

.

Blp0024248_t_2 WANTED !

Inline with the number of human resources rapid growth in Indonesia, we invite enthusiastic and excellent corp to employ a winning team with qualifications as follows :

Candidates must have at least min 5 Years Experience with min nett salary offered per month is USD 3,000

Must be willing to place all kind of Indonesian worker

Preferably with ISO Certification for Service Quality

Able to accommodate both team and individual

Appreciate to deadline and hard work accomplishment

Having good attention on their employee

Experience in timely salary & wages payment

Having a good learning & growth program

Willing to find a way for a good and strong motivated employee

Flexible and dynamic working hours

Build and motivate teams formed of diverse individuals not to work under pressure

Has capability to pay suppliers’ invoices timely as according to commitment

Good command of verbal and written communication (fixed hierarchy and bureaucracy will be advantage)

Having a good site plan and sustainable development project

Computer and internet facilities (internet application after office hour is a MUST)

Good communication accessibility (telephone and fax not shutdown after 18.00)

Weather Proof building is a Must

Excellent presentation, signages, direction, furniture, and office equipment (i.e; PABX System, over 4 telephone lines for the whole office, repeater, adequate maintenance, etc)

.Smp0004823_t

An attractive remuneration package commensurate with qualifications and experiences to be offered : car and/or home ownership program, operational vehicle, meals allowance, transport & handphone allowance, overtime payment, bi-annually bonus, full coverage insurance, outing and family day program, comprehensive pention/retirement program

Qualified candidates are welcomed to do online pitching with comprehensive offers in English along with company profile and recent annually financial report, not later than 3 weeks after the date of this notification to :

www.dimaskusuma.blogs.friendster.com

.

Kurang lebih, begitulah kira-kira iklan lowongan seorang yang bermimpi tentang perusahaan yang ideal. Sialnya, yang kita temui di setiap hari Sabtu dan Minggu di harian ternama di Indonesia justru kebalikannya.. yang dituntut untuk punya skill mendekati kemampuan "seorang" Tuhan justru si pencari kerja.

Baca saja kualifikasinya, baca baik baik.. rata-rata menuntut harus ini.. itu.. mampu ono..ina.. inu, dan hampir semuanya wajib untuk mencurahkan jiwa dan raganya bagi calon perusahaan yang memperkerjakan dengan iming-iming gaji, insentif, bonus, dan paket lainnya.

Well, sialnya lagi sumber daya kita gak mampu untuk memenuhi kebutuhan tersebut. Di Indonesia punya banyak banget sumber daya mulai dari yang skillful hingga yang cara nge-flush toilet aja mungkin gak bisa. Di Indonesia juga punya banyak Lowongan pekerjaan, banyak banget ! Sayangnya keduanya gak match dan jarang bisa "ketemu"

Anyway, kalo tiba-tiba e-mail atau blog saya dapat kiriman application yang menjawab iklan tadi.. pasti saya akan sangat berbahagia dan mentraktir rekan-rekan satu divisi di kantor saya sekarang *janji deh ! ini merupakan sumpah palapa III ..errr.. ehm, atau berapa ya?* ..berhubung kondisi sekarang adalah kebalikannya ;-p

-dee-

*mulai gemesh n fed up*


1 Response to “Urgently Required !”



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: